Asiakaspalvelu puh. 010 20 80 800 / info@naviter.fi. Huom. Minimitilaus 24€.
Asiakaspalvelu puh. 010 20 80 800 / info@naviter.fi. Huom. Minimitilaus 24€.

Naviterin uusi tilausjärjestelmä

Naviterin uusi tilausjärjestelmä aukeaa 02.01.2020

Julkaistu: 30.12.2019

Naviter Oy uudistaa toimintojaan vuodelle 2020. Uudistuksen kohteena on uusi toiminnanohjausjärjestelmä. Se vaikuttaa teille asiakkaillemme tilaus- ja laskutuskäytännöissä.
 

Tilausjärjestelmä

Uusi tilausjärjestelmä aukeaa osoitteessa pro.naviter.fi 02.01.2020. Uusi tilausjärjestelmä on helppo ja muistuttaa toiminnoiltaan perinteistä verkkokauppaa.

Nykyisille asiakastunnuksille luodaan automaattisesti uudet tunnukset. Saatte kirjautumisohjeet sähköpostitse 02.01.2020, kun uusi tilausjärjestelmä aukeaa. Mikäli ette saa tietoa uusista tunnuksista, niin olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme

Jatkossa voimme tarvittaessa luoda useamman tilaaja-tunnuksen yritykselle. Eli jos yrityksessänne on usea tilaaja ja haluatte henkilökohtaiset tilaustunnukset, niin olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kirjautumisen jälkeen pyydämme ystävällisesti tarkastamaan, että asiakastietonne ovat oikein uudessa järjestelmässä.
 

Laskutus

Laskujen ulkoistus tulee siirtymään 01.01.2020 lähtien OP Yrityspankki Oyj:lle.

Huomioittehan laskuilla uuden tilinumeron ja maksattehan laskun aina oikealla maksuviitteellä oikeaan tilinumeroon. 

Jatkossa oletuslaskutapa tulee muuttumaan sähköpostilaskutukseksi.

Mikäli haluat muuttaa sähköpostia, jonne laskusi tulevat voit ilmoittaa laskutussähköpostisi asiakaspalveluumme. Mikäli haluat laskusi verkkolaskuna tai jollain muulla tapaa, niin ilmoitathan laskutustietosi asiakaspalveluumme. 
 

Toimitukset ja asiakaspalvelu

Järjestelmän muutoksen tavoitteena on parantaa Naviterin koko talon toiminnan ohjausta ja myös parempaa toimivuutta asiakaspalvelun ja lähettämön toimintaan. Järjestelmämuutoksemme saattaa kuitenkin aiheuttaa tammikuun alkuun pientä viivettä toimituksiin ja asiakaspalveluumme, mutta pyrimme toimittamaan kaikki paketit ja toimeksiannot mahdollisimman ripeästi. Kiitos joustavuudestanne jo etukäteen.

Asiakaspalvelumme arkisin 09-15 numerossa 010 2080 800 tai info@naviter.fi.